The Mission

Doe mee aan het 30 daagse programma “Body Mission” bij Dance Masters Oosterhout en voel je beter door drie eenvoudige stappen te zetten! Tijdens de Body Mission sport je GRATIS tijdens onze “The Mission”-sportlessen LaBlast.

“The Mission” is niet zo maar een dieet, maar een lifestyle verandering. Het concept is anders dan je wellicht gewend bent: Het is een geavanceerd voedings-, reinigings- en afslankprogramma ontwikkeld door LR Health&Beauty. Het doel: Je beter voelen door drie eenvoudige stappen te zetten.

Door “The Mission” ga je bewuster en gezonder eten en meer bewegen. Zo raak je niet alleen kilo’s kwijt, maar ga je er ook gezonder uitzien en je vooral ook nog beter voelen. “The Mission” helpt je erbij. Want: Slanker en fitter worden is voor veel mensen niet zo makkelijk. Je kunt immers van alle gewoontes afkomen, voornamelijk door het gewoon niet meer te doen. Maar met eten kan dat niet, dat zal je toch echt de rest van je leven moeten blijven doen. Daarom is succesvolle gewichtsbeheersing meer dan het volgen van een dieet of minder eten. Het is een beslissing. Een bewuste keuze om fitter te worden.

Met de “Body Mission” maak je een vliegende start op weg naar een slankere en gezondere versie van jezelf. Dit efficiĆ«nte en makkelijk te volgen reinigingsprogramma zorgt voor een grondige schoonmaakbeurt van binnen. Jouw lichaam ontdoet zich op deze manier van afvalstoffen die ervoor zorgen dat je lichaam niet de maximale hoeveelheid voedingstoffen uit je voeding kan opnemen.

Doe jij ook mee? Neem contact op met Bas voor meer informatie!