TEAM

´Pasjes, stapjes, sprongen…in het begin lijkt het vaak moeilijk, maar maak je vooral geen zorgen: Bij Dance Masters Oosterhout leer je het veel sneller dan je denkt. Onze dansleraren zijn allemaal gediplomeerde docenten van de FDO (Federatie van Dansleraren Organisaties), ALOO en LaBlast. Met vele jaren ervaring leggen wij ook de moeilijkste passen op een manier uit, dat het in een mum van tijd helemaal niet meer moeilijk is. Beloofd!

DanceMasters Oosterhout is een erkende DanceMasters dansschool. Hierbij staat kwaliteit centraal.

Bas Markus

Bas verzorgt alle stijldans-, kids- en LaBlast lessen met veel enthousiasme en creativiteit. Naast het organiseren van workshops & privélessen is Bas ook nog eens de eigenaar van Dance Masters Oosterhout.

FDO danssporttrainer
FDO / WDC dansleraar niveau 1&2
WDC scrutineer
Gediplomeerd kids instructeur

LaBlast Foundation Instructeur
LaBlast Turn It Up Instructeur

Karen van Bragt

Karen geeft binnen onze dansschool de Kidsdance, Jazzdance.. Daarnaast verzorgt zij ook de trainingen van ons wedstrijdteam Infinity. Aan creativiteit, inspiratie en motivatie dus geen tekort!

AALO Kidsdance docente
Essentrics docente

Irmgard vd Weijer

Irmgard assisteert op zondag met veel plezier de stijldanslessen. Voor haar is elke dansles een feestje.

Perrine Vissers

Perrine assisteert voor de stijldanslessen op dinsdagavond. Op die manier kunnen alle nieuwe pasjes, draaien en figuren goed worden uitgelegd. Net als Irmgard danst Perrine met veel plezier en enthousiasme.

Kitty van Mourik

Kitty assisteert bij de stijldanslessen op maandag en vrijdagavond. Maar eigenlijk kom je haar bijna elke dag tegen in de dansschool! Ze doet zelf mee aan de LaBlast lessen en staat vaak achter de bar. Want als het om dansen gaat, is Kitty er altijd bij!