Nieuwe locatie voor Dance Masters Oosterhout

Na twee maanden verbouwing met meer dan 30 vrijwilligers is het eindelijk zo ver: de officiële opening van de nieuwe locatie van Dance Masters Oosterhout is een feit! Na de afscheid van de oude locatie aan de Rulstraat (voormalig dansschool Minnebo), is Dance Masters nu gevestigd in het winkelcentrum Arendshof, in het centrum van Oosterhout. De ingang van de nieuwe school ligt aan de achterzijde van het gebouw en is inmiddels voorzien van vlaggen en borden om dansers de weg te wijzen.

In december nam Dance Masters Oosterhout met het kerstgala afscheid van de oude locatie. In totaal duurde het bijna anderhalf jaar om een nieuwe locatie te vinden, nadat de verhuurder van de oude dansschool aangaf het pand om te willen toveren in appartementen. Direct na het kerstgala gingen de vrijwillige helpers aan de slag om alles te verhuizen en van de grote, lege ruimte een moderne en sfeervolle dansschool te maken.

Inmiddels vinden er al sinds een aantal weken weer danslessen, trainingen en feesten plaats in de nieuwe dansschool. Bij de officiële opening op 24 maart kwamen veel leden, buren en geïnteresseerden om een kijkje te nemen en de nieuwe vloer in te dansen.

Ook zin om een keer langs te komen bij Dance Masters Oosterhout? Bekijk het lesrooster of haak aan bij LaBlast, het vrijdansen of een wedstrijdtraining!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *