FEESTEN & PARTIJEN

Maak jouw feest een succes bij DanceMasters Oosterhout!

Heb jij iets te vieren en ben je op zoek naar een geschikte feestzaal? Kom dan zeker een keer langs en laat je verrassen door het ruime aanbod en de mogelijkheden bij Dance Masters Oosterhout!

Wij beschikken over een volledig ingerichte feestlocatie in Oosterhout, maar kunnen de inrichting ook geheel aanpassen aan jouw wensen. Verder is onze zaal uitgerust met licht- en geluidsapparatuur. Uiteraard is er WIFI aanwezig.

Klein feestje of groot evenement, het kan allemaal! Wij verzorgen bruiloften, recepties, verjaardagen, bedrijfsfeesten en evenementen. Naast de dansschool hebben wij ook beschikking over de “Arendshof Zaal” voor maximaal 400 personen in het centrum van Oosterhout.

Zaalhuur & zaalverdeling
Je kunt onze zaal huren vanaf minimaal 1 uur. In combinatie met een drankarrangement is de zaalhuur gratis.*

Feesten en evenementen zijn mogelijk vanaf 30 personen. Ben je op zoek naar een feestlocatie voor een kleinere groep? Dan kunnen wij onze zaal eventueel verkleinen zodat er ook met minder mensen een passende sfeer ontstaat.

 
Drankenarrangementen & catering
Wij bieden verschillende drankarrangementen vanaf € 4,95 per persoon per uur. Ook bieden wij verschillende vormen van catering, van hapjes en bittergarnituur tot uitgebreid buffet. Download onze flyer of neem contact op voor meer informatie!

*afhankelijk van het gekozen drankarrangement, het aantal personen en de duur van het feest.