Het nieuwe dansseizoen begint!

In september is het eindelijk zo ver: de zomerpauze is voorbij en er wordt weer gedanst bij Dancemasters Oosterhout! Ook dit seizoen kun je weer inschrijven voor verschillende cursussen of je feest of evenement plannen in onze dansschool.

Wordt fit met LaBlast

Wordt na een lekkere zomervakantie weer fit voor de herfst en winter! Twee keer per week dansen we met een groep om de vakantiekilo’s kwijt te raken, spierkracht op te bouwen en onze conditie te verbeteren. In één uur tijd dans je elementen uit o.a. Samba, Cha Cha, Jive, Merengue en Disco. Je hebt geen partner of danservaring nodig, iedereen kan meedansen!

Stijldanslessen voor verschillende niveaus

Vanaf 1 september beginnen we ook weer met stijldanslessen voor verschillende niveaus. Twijfel je over je niveau of heb je langer niet gedanst? Neem dan contact op en we plannen een privéles in om te kijken welke cursus het beste aansluit bij jullie danservaring. Wil je iets later instromen? Ook dat is geen probleem!

Nieuwe cursus: Draag & Dans

Ook beginnen we in het nieuwe seizoen met een nieuwe cursus. Bij Draag & Dans kun je samen met je baby of jonge peuter bewegen op verschillende muziekstijlen. Er is een draagconsulente aanwezig om tips te geven over het dragen van je kind. Er wordt gedanst op o.a. ballroom, latin en salsa met eenvoudige choreografieën die geschikt zijn voor het dragen van een kind. Uiteraard kunnen niet alleen ouders aanhaken, maar zijn ook grootouders met kleinkinderen welkom! Inschrijven kan per vijf lessen en als de baby minimaal 6 maanden oud is.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *