The best advice for better living

WAAR IS DAT FEESTJE????  HIER IS DAT FEESTJE!!!!!

Kom gezellig dansen!!!!

Hoe werkt het dansfeestje?
Lichten uit en muziek aan, het is FEEST! Lekker dansen met je vrienden of vriendinnen op de leukste muziek van dit moment. Ga los op het coolste feest van het jaar: jouw eigen feest.

Wat gaan jullie doen?
De dansbegeleider zal zorgen voor een heerlijke beat om op te dansen. Op elk feest zal de dansbegeleiderer voor zorgen dat de kinderen niet langs de kant zitten maar ook echt gaan dansen. Gedurende het feestje zullen er verschillende dansspelletjes worden gedaan, zoals bijvoorbeeld limbodansen onder de lichtslang, stopdans en een danscompetitie. Deze kunnen de kinderen al thuis voorbereiden waardoor de voorpret alleen maar leuker wordt.
Mocht je zelf ook ideeën hebben, bespreek dit vooraf met ons en wij kijken wat de mogelijkheden zijn. Bijna alles is mogelijk bij ons. Denk zelfs aan een "priratenfeestje".

Hoe lang duurt het?
Het feestje duurt totaal maximaal 2,5uur. Tussendoor wordt er ook een aantal keer ranja gedronken. (de ranja is bij de prijs inbegrepen)


Wat zijn de kosten?

Binnen onze dansschool bieden we verschillende opties:

1 uur dansworkshop* excl. pauze € 7,00 p.p
2 uur dansworkshop* excl. pauze € 8,50 p.p

* Minimaal 6 kindjes per groep.

 Bij ons kun je jouw feestje compleet maken door ook lekker te blijven eten.

Friet met kroket of frikadel € 3,50
Ijsje € 1,50

 
Voor meer informatie bel naar 06-20922223 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.