The best advice for better living


*


Een cursus stijldansen start pas als er zich minimaal 5 paren hebben ingeschreven.

*

Een cursus Kids, Jazz, Bodyworkhout of La Blast start pas als er zich minimaal 10 personen hebben ingeschreven.

*

Voor een cursus stijldansen kunnen zich maximaal 20 paren inschrijven.

*

Voor een cursus Kids, Jazz, Bodyworkout of La Blast  kunnen zich maximaal 40 personen inschrijven.

*

De lesperiodes bestaan uit 15 lessen.

*

Per kalenderjaar worden er door ons 2 lesperiodes verzorgd.

 

 

*

Even over de kleding. Elke keer wordt ons gevraagd: “Wat moet ik aantrekken?”. Wij van “Dance Masters Oosterhout" zijn van mening dat u zich in de eerste plaats op uw gemak moet voelen op de dansvloer. Voor de één betekent dit een kostuum en de ander zal graag in vrijetijdskleding komen. Dat mag. Er zijn echter bepaalde gelegenheden in het jaar dat we wel eisen stellen. Zo willen we graag dat iedereen op het kerstbal en tijdens de danstest in nette kleding verschijnt, dus bijvoorbeeld geen spijkergoed. Tijdens genoemde gelegenheden zijn de dames (jong en oud) verplicht om in een rok of jurk te verschijnen en de heren in pantalon met stropdas of strik. Deze laatste kledingeisen gelden uiteraard niet bij de danstest voor Kids.

*

Wat betreft het schoeisel het volgende: alleen bij de cursussen cursus Kids, Jazz, Bodyworkout of La Blast is het toegestaan te dansen met gymschoenen. Indien mogelijk gaarne schoenen welke alleen gebruikt worden voor binnensporten.

*

Er worden geen alcoholische dranken verstrekt tijdens de jeugdcursussen.

*

Bij het verlaten van ons danscentrum rekening houden met onze buurtbewoners; dus buiten niet schreeuwen, autodeuren hard dicht slaan en ook niet claxonneren.

*

Parkeren van fietsen, scooters, brommers, motoren, auto’s en andere voertuigen geschiedt op eigen risico.

 *

Het is toegestaan om in ons pand te roken. Echter kunt u roken binnen de speciale rookruimte die zich in onze danszaal bevind.

*

Het is niet toegestaan zelf meegenomen dranken en etenswaren te nuttigen.