The best advice for better living

 


 Bas Markus

Bas Markus

 

Bas verzorgt alle stijldans-, kids- en LaBlast lessen met veel enthousiasme en creativiteit binnen Dance Masters Oosterhout. Naast onze danslessen verzorgt Bas ook samen met Miriam onze diverse workshops en privélessen. Bij Bas leert echt iedereen dansen!!! Naast het geven van deze lessen en workshops is Bas ook de eigenaar van Dance Masters Oosterhout.

 
* FDO gediplomeerd danssporttrainer
* FDO/WDC gediplomeerd dansleraar niveau 1
* FDO/WDC gediplomeerd dansleraar niveau 2
* Gediplomeerd kids instructeur
* Gediplomeerd LaBlast "Foundation" instructeur
* WDC gecertificeerd scrutineer
* Gediplomeerd LaBlast "Turn it Up" instructeur

 
Karen van Bragt

 

Karen geeft binnen onze dansschool zowel in Oosterhout als in Dongen de Kidsdance, Jazzdance en de Dance-mixlessen. Daarnaast verzorgd ze ook de trainingen van ons wedstrijdteam "Infinity". Aan creativiteit, inspiratie en motivatie dus geen tekort!!
Karen is gediplomeerd AALO Kidsdance docente. 

 Mirte Rutjens

Mirte assisteert op zondag en maandagavond de stijldanslessen met veel plezier.
Bij Mirte is een dansles een feestje.
Naast het assisteren bij de stijldanslessen is Mirte ook officieel gediplomeerd LaBlast instructrice. Hier kan ze heel haar energie in kwijt. Wie durft een les te volgen?


Rik Verschueren

 

Rik geeft binnen onze dansschool de lessen "Boys Only" en vangt indien nodig de lessen van de kidsdance, jazzdance en dance-mix op. Naast het geven van lessen geeft Rik ook enkele workshops en kinderfeestjes. 


Perrine Vissers

 

Perrine assisteert bij de stijldanslessen op dinsdag- en vrijdagavond. Dit doet Perrine met veel plezier en enthousiastme. 

 
Kelly-Jane Minneboo & Gerry Loonen

 Kelly-Jane        Gerry

Kelly-Jane en Gerry zijn de vaste gezichten tijdens onze salsafeesten op zaterdag en bridgeavonden op donderdag. Samen zijn ze uw gastvrouwen tijdens deze avonden en bij onze overige feesten en evenementen.