The best advice for better living

Wij doen mee met deze geweldige actie.

Wil je meer informatie?

Stuur dan een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
en je ontvangt van Bas alle informatie.

 
Tijdens de 9 dagen CLEAN sport je GRATIS tijdens
onze F.I.T.-challenge sportlessen LaBlast.

 

Het is geen dieet maar een lifestyle verandering. 
Door bewuster en gezonder te gaan eten en bewegen zul je vanzelf kilo's verliezen, er beter uit gaan zien en vooral, je nog beter gaan voelen! Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Bas. Hij verstrekt u graag alle informatie over onze f.i.t.-challenge (mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Slanker en fitter worden is voor veel mensen niet zo makkelijk. Zoals iemand laatst zei: "Van elke gewoonte en zelfs elke verslaving kan je afkomen, voornamelijk door het niet meer te doen. Maar eten is niet iets waar je mee kan stoppen, dat zal je toch echt de rest van je leven moeten blijven doen". 

Succesvolle gewichtsbeheersing is niet simpelweg het volgen van een dieet en minder eten; het is een beslissing. De bewuste keuze om fitter te worden.

Dit concept is anders dan je wellicht gewend bent. Forever F.I.T. is een geavanceerd voedings-, reinigings-, en afslankprogramma. Ontwikkeld door Forever om je te helpen er beter uit te zien en je beter te voelen in drie eenvoudig te volgen stappen. Start met de "cleaning" Clean 9, pak door met F.I.T. 1 en maak jouw transformatie compleet met F.I.T. 2.

Met het Clean 9 programma maak je een vliegende start op weg naar een slankere en gezondere versie van je zelf. Dit efficiënte en makkelijk te volgen reinigingsprogramma zorgt voor een grondige schoonmaakbeurt van je lichaam. Het ontdoet zich van afvalstoffen die ervoor zorgen dat je lichaam niet de maximale hoeveelheid voedingsstoffen uit je voeding kan opnemen.
Na 9 dagen zul je je lichter en energieker voelen dan ooit. Het geeft je de tools in handen die je nodig hebt om vandaag van start te gaan om jouw lichaam te transformeren.
Forever F.I.T. 1 zal je helpen op een andere manier te denken over voeding en lichaamsbeweging en je het inzicht verstrekken dat ervoor zal zorgen dat je gemotiveerd raakt om je lichaam voorgoed te veranderen.
Forever F.I.T. 2 brengt je naar het volgende level door je te helpen te werken aan je spieren, nog meer vet te verbranden en slanker en gezonder te worden. Het kweken van spiermassa is essentieel voor zowel mannen als vrouwen.
Het F.I.T. 2 programma zal u hierbij ondersteunen. Je zult je niet alleen strakker maar vooral beter in je vel voelen.
Na deze drie stappen ben je werkelijk FIT!

It's not a diet, it's a DECISION!

Een slankere en gezondere versie van jezelf. Het is geen dieet maar een beslissing om te veranderen. Voel je een ander mens in 9 dagen.