The best advice for better living

1’LA BLAST' is al jaren een succes in Amerika.
Bekende programma’s als "Dancing With The Stars" en "So You  Think You Can Dance" hebben het imago van Ballroom  en Latin dansen opgefrist.
Wereldwijd is het aantal cursisten dan ook gegroeid.

Louis van Amstel, de grondlegger van de cardio workout met Latin en Ballroom dansen, behaalde in Amerika met Kelly Osbourne de finale van DWTS en danste ook met Priscilla Presley de sterren van de hemel. 
De metamorfose van zijn danspartners,  zowel geestelijk als lichamelijk en de wens om vooral ook zonder partner te kunnen blijven dansen dat was het begin van de workout LaBlast. 
Een solo cardio workout met oa Samba, Paso, Cha Cha, Jive, Salsa, Merengue, Jive en Disco. Met plezier werken aan het verbeteren van konditie, spierversteviging en gewichtsverlies. 
De fun van dansen en het effect van een cardio workout.

’LA BLAST' is  een volwaardige sportieve uitdaging. Een afwisselend en zeer effectief  lesprogramma. De positieve bijdrage aan een gezonde leefstijl.

Het motto van 'LA BLAST' is dan ook: als je kunt meeklappen, dan kun je er op dansen!

Ga jij de uitdaging aan: Let's La Blast!

Lestijden

LaBlast:  Maandag 18.40 uur
             Woensdag 19.45 uur

Klik hier om in te schrijven.

             
Per lesperiode LaBlast  en Essentrics betaalt u totaal € 128,00 p/p (16 sportweken met 3 sportlessen per week voor de prijs van 1!!!)
U kunt ook per maand betalen. U betaalt dan € 30,00 p/p  (Bij automatische incasso)
Per losse les betaalt u € 9,00 p/p

De lessen duren 60 minuten, zonder pauze.

Hoe wordt er betaald?
Betaling door middel van een éénmalige machtiging. Indien men niet aan de vervolgperiode wenst deel te nemen dan dient u dit minimaal 1 maand voor het einde van de huidige lesperiode schriftelijk door te geven.