The best advice for better living

Kidsdance Mini's 4+

Een beweegprogramma voor kinderen van 4 tot 7 jaar.

Kinderen bewegen van nature, het zit in hun hele wezen. Om te kunnen groeien moet je in beweging zijn. Zowel fysiek, emotioneel als verstandelijk hebben kinderen het nodig om te bewegen. Bewegen op muziek sluit aan bij deze natuurlijke behoefte. Het programma sluit aan bij de belevingswereld en motorische mogelijkheden van de kinderen. Bewegen, spelen, dansen op muziek.

De heldere lesopbouw in blokken is de leidraad voor een afwisselende levendige les. Iedere week een nieuw bewegingsavontuur om te kinderen te stimuleren in hun motorische en sociale ontwikkeling. De lessen worden gegeven door Bas Markus die vanuit zijn onderwijsachtergrond het beweegprogramma geeft.

In de lessen worden allerlei thema's uitgewerkt zoals; de jaargetijden, indianen, cowboys, dieren, het circus, etc. De kinderen leren bewegen op allerlei soorten muziek en dansen ook op de nieuwste hits van K3, Kabouter Plop, Samsom en Gert, etc.

Lestijden Mini's 

Oosterhout:
Vrijdag 16.00 uur   

Dongen:
Donderdag 17.30 uur

Per lesperiode van 15 lessen betaalt u € 86,00 p/p
U kunt ook per maand betalen. U betaalt dan € 23,00 pm (Bij automatische incasso)
De lessen duren 40 minuten met 5 minuten pauze.
 
** We kunnen een lagere cursusprijs hanteren door het verkrijgen van subsidie voor deze leeftijdsgroep.

Hoe wordt er betaald?
Betaling door middel van een éénmalige machtiging. Indien men niet aan de vervolgperiode wenst deel te nemen dan dient u dit minimaal 1 maand voor het einde van de huidige lesperiode schriftelijk door te geven.