The best advice for better living

Bij Hip hop zijn dansen met een snelle beat en je danst op het ritme van de muziek. Lekker bewegen en bezig zijn op de leukste hiphop nummers. Hiphop kan ook een les zijn met dansen op de tekst van de muziek. De dansen zijn vaak op balleds of mid tempo Hiphop songs en je beeld met de dans een verhaal uit. Alles komt aanbod wat met Hiphop dansen te maken heeft, maar het belangrijkste is, dat je in Hiphop je gevoel in kan leggen als in geen andere dans les.

 

Lestijden Hip hop kids 7+ 
Woensdag 18.00 uur      
Per lesperiode van 15 lessen betaalt u € 86,00 p/p
U kunt ook per maand betalen. U betaalt dan € 23,00 pm.  (Alleen bij automatische incasso)
De lessen duren 60 minuten, zonder pauze.
 
Financiële hulp bij het betalen van uw cursusgeld, dat is mogelijk!
Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Stichting Leergeld wil deze kinderen mee laten doen! Wij bieden ze kansen om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten en geven hen hiermee een springplank, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen. Dance Masters Oosterhout werkt samen met Stichting Leergeld, en dat werkt in uw voordeel.

Voor wie is Leergeld bedoeld?
Voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar uit gezinnen die vanwege gebrek aan financiële middelen niet mee kunnen doen met hun leeftijdgenootjes. Woont u in de gemeente Dongen, Drimmelen, Geertruidenberg, Gilze en Rijen, Oosterhout, Werkendam of Woudrichem, dan kan Leergeld hulp bieden.

Wat doet Leergeld?
Leergeld helpt – als laatste vangnet – kinderen, zodat ze kunnen meedoen. Leergeld maakt het mogelijk dat kinderen mee kunnen doen door de kosten (of een gedeelte daarvan) direct te betalen aan de school, de club of de leverancier van spullen. En nog iets: Ouders hoeven niet naar Leergeld te komen om een aanvraag te doen, maar een Leergeld vrijwilliger gaat naar de ouders/verzorgers thuis.

Hoe wordt er betaald?
Betaling door middel van een éénmalige machtiging. Indien men niet aan de vervolgperiode wenst deel te nemen dan dient u dit minimaal 1 maand voor het einde van de huidige lesperiode schriftelijk door te geven.