The best advice for better living

Je leert hier de windmill, flare, turtel, freezes, toprock, footwork, powermoves, skills en techniek. Stoere dansers vinden breakdance te gek, iedereen leert individueel zijn of haar bewegingen.
Wil jij graag een echte b-boy of b-girl worden en oa battlen tegen je vrienden en vriendinnen?
Vanaf 6 jaar kan dit bij Dance Masters Oosterhout.


Lestijden Breakdance

Maandag 16.30 uur 6+
             17.30 uur 12+
Per lesperiode van 15 lessen betaalt u € 86,00 p/p  (Je betaalt bij ons niet door in alle schoolvakanties, maar alleen voor de lessen!!)
U kunt ook per maand betalen. U betaalt dan € 23,00 pm. (bij automatische incasso)
Per losse les betaalt u € 7,00 p/p

De lessen duren 60 minuten, zonder pauze.

Financiële hulp bij het betalen van uw cursusgeld, dat is mogelijk!

Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Stichting Leergeld wil deze kinderen mee laten doen! Wij bieden ze kansen om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten en geven hen hiermee een springplank, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen. Dance Masters Oosterhout werkt samen met Stichting Leergeld, en dat werkt in uw voordeel.

Voor wie is Leergeld bedoeld?
Voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar uit gezinnen die vanwege gebrek aan financiële middelen niet mee kunnen doen met hun leeftijdgenootjes. Woont u in de gemeente Dongen, Drimmelen, Geertruidenberg, Gilze en Rijen, Oosterhout, Werkendam of Woudrichem, dan kan Leergeld hulp bieden.

Wat doet Leergeld?
Leergeld helpt – als laatste vangnet – kinderen, zodat ze kunnen meedoen. Leergeld maakt het mogelijk dat kinderen mee kunnen doen door de kosten (of een gedeelte daarvan) direct te betalen aan de school, de club of de leverancier van spullen. En nog iets: Ouders hoeven niet naar Leergeld te komen om een aanvraag te doen, maar een Leergeld vrijwilliger gaat naar de ouders/verzorgers thuis.

Hoe wordt er betaald?
Betaling door middel van een éénmalige machtiging. Indien men niet aan de vervolgperiode wenst deel te nemen dan dient u dit minimaal 1 maand voor het einde van de huidige lesperiode schriftelijk door te geven.