The best advice for better living

Dansen is tijdloos!
Dansen is swingen!
Dansen is inspanning,
maar bovenal Ontspanning!

Dansen leren is leuk. Vooral bij Dance Masters Oosterhout. Hier tref je een unieke en vernieuwende manier van lesgeven aan. De aanpak is gebaseerd op het idee dat het volgen van danscursussen een eigentijdse manier van uitgaan is. Daarom geen strenge dansleraren en oubollige dansmuziek, maar een vrolijke en ontspannen stemming met muziek van deze tijd. Jong en oud beleven hier de sfeer waardoor het dansen is ontstaan.

Bewegen is gezond, maar dansen is leuker!!!

In september 2014 zijn wij officieel van start gegaan met onze dansschool. Wij geven les aan iedereen in de leeftijdscategorie van 4 tot 80 jaar. Van beginners tot ver ver ver gevorderden en alles daartussen.

Pasjes, stapjes, sprongen en op z´n tijd een draai...

´t Lijkt moeilijk maar maak je geen zorgen: we leren het je veel sneller dan je denkt. Wij hebben een diploma danssporttrainer van de FDO, wat staat voor Federatie van Dansleraren Organisaties. Wij zijn dus prima dansleraren/danssporttrainers.

Een seizoen lang dansplezier

En dan, aan het einde van het dansseizoen is het altijd feest. Alle leden van onze dansschool kunnen dan deel nemen aan het zogenaamde afdansen. U krijgt dan de kans om het geleerde aan iedereen te laten zien. En... na afloop ontvangt u het danscertificaat van uw niveau. Gewoon een gezellige avond met alle cursisten dus!! Op een feestje een dansje kunnen maken, dat is wat uiteindelijk iedereen wil.

Wat leer je in zo´n eerste cursus?

Meer dan je denkt!! Je begint met de basispassen en voor je het weet heb je al snel een ´gehele´ dans te pakken. Wij leren je in vlot tempo, quickstep, engelse wals, tango, cha-cha, rumba en jive.